Hyr en interimskonsult inom ekonomi

Står ni inför en omorganisation? Har er redovisningsekonom gått på föräldraledighet? Behöver ni ekonomisk stöttning på företaget? Låt någon av våra konsulter hjälpa er med redovisning, löneadministration eller gå in som CFO i den omfattning och under så lång tid ni behöver.

Hyr en CFO

Genom oss är det möjligt att hyra en ekonomichef under så många timmar per månad ditt företag behöver. Exempelvis när det är dags för månadsrapport eller kvartalsanalys. Vår tjänst möjliggör för småföretagare att ha en ekonomichef samt hjälper större företag att fortsätta ha full kontroll över ekonomin när den ordinarie ekonomichefen tillfälligt inte är i tjänst.

Bild på Christian Kromnér som står med sin laptop öppen. Carin syns i förgrunden med sin mobiltelefon.
Närbild på laptop med olika grafer på skärmen.

Ta full kontroll över bokföringen

En interim redovisningsekonom på deltid gör stor skillnad för ditt företag. Att behöva gå tillbaka i bokföringen för att hitta fel som uppkommit under året är en tidskrävande uppgift. Tar du hjälp ett par timmar per månad garanterar vi att dina siffror stämmer vid årets slut. Självklart hjälper vi även till att automatisera och digitalisera dina flöden för att underlätta och för ökad kontroll. 

Ta hjälp av en lönespecialist

Är lönehanteringen ett återkommande problem på ditt företag? Genom att ta hjälp av en interim lönespecialist, som antingen ansvarar för ert interna team eller sköter lönekörningarna kan du vara lugn över att lönerna hanteras på rätt sätt – i rätt tid. Antingen tar du hjälp löpande, i den omfattning du behöver, eller så anlitar du våra lönekonsulter för tillfälliga uppdrag när din ordinarie personal är borta under en period.  

Bild på Christian Kromnér som står med sin laptop öppen. Carin syns i förgrunden med sin mobiltelefon.

Våra Interimskonsulter

Välkommen att kontakta oss för information om våra konsulters tillgänglighet!

AXEL KONRADSSON

Redovisningskonsult - Ansvarig för redovisningsverksamheten

Telefon: 073-942 48 43
E-post:

MAGNUS LINDELL

Redovisningskonsult

Telefon: 070-930 10 79
E-post:

Anette Rinnegård

Redovisningskonsult

Telefon: 072-223 63 54
E-post:

Kontakta oss för förslag på upplägg och offert