REDOVISNING

Vi tar hand om dina siffror så du kan fokusera på annat!

Löpande bokföring

Genom att låta oss göra hela eller delar av den löpande bokföringen kan du fokusera på annat. Vi är engagerade, flexibla och anpassar vårt erbjudande efter vad du behöver och vill. Prisvärt, enkelt och helt digitalt!  
Du får kontinuerligt uppdaterade rapporter att använda som beslutsunderlag och självklart hjälper vi dig med tips och råd på hur du kan utveckla ditt företag!


Närbild på datorskärmen där en del av Fortnox bokföringsprogram syns.
Hand som håller i en smartphone. Telefonens miniräknare syns på skärmen.

Bokslut & Årsredovisning

Även om du väljer att sköta den löpande bokföringen själv är det skönt att få hjälp med bokslut och årsredovisning. Vi hjälper dig så att alla siffror blir rätt vid årets slut. 
Dessutom ingår det att vi kommer med smarta tips kring resultatplanering och hur du undviker att betala onödigt mycket skatt. 
Allt arbete sker digitalt, både inlämning av underlag, uppladdning av rapporter och signering. Inkomstdeklaration

Vid årets slut måste du som företagare även lämna in en inkomstdeklaration baserad på bokslut och skatteberäkning. Vi hjälper dig att upprätta en inkomstdeklaration efter konstens alla regler.
Vi hjälper även privatpersoner med inkomstdeklarationer, antingen i sin helhet eller endast beräkning av bilagor, som exempelvis K10-blanketten. Vi är alltid uppdaterade på de senaste regelverken och vi kommer med smarta råd baserade på vår långa erfarenhet. 

Hand som håller en smartphone. På skärmen visas Bolagsverkets app.
Carin Gyllenhammar står med sin laptop i ena handen.

Löneadministration

Lönehantering kan vara en tung administrativ post för småföretagare. Antingen överlämnar du hela lönehanteringen till oss eller så hjälper vi dig att ta fram en smidigt lösning, till exempel tidrapportering i app. 
Vår redovisningskonsult Carin har lång erfarenhet av löneadministration och kan hjälpa er oavsett vilket löneprogram du använder. 

Jag vill ha mer information!