Så mycket mer än bara en ekonomibyrå

Vi skapar framgångsrika företag

Revise är en fullservicebyrå som hjälper dig med allt från löpande bokföring, moms- och årsredovisning samt löneadministration till revision, affärsrådgivning och förbättringsförslag baserade på hur siffrorna ser ut. Vi arbetar nära våra kunder för att lära känna deras företag och utmaningar. Vi har lång erfarenhet av att skapa effektiva, helt automatiserade flöden för att du ska kunna lägga fokus på att utveckla din verksamhet.
Med oss får du det stora företagets kompetens och det lilla företagets smidighet och pris. 

Bild på en hand som håller en miniräknare

Christian Kromnér

Jag är auktoriserad revisor och har lång erfarenhet från större byråer. Jag valde att starta en egen ekonomibyrå för att jag ville komma närmare mina kunder och verkligen vara till nytta för företagen. 
Vi som arbetar på Revise är lyhörda, flexibla och anpassar vårt erbjudande efter hur vi kan hjälpa just dig på bästa sätt. 
Under åren har jag arbetat mycket med affärsrådgivning och jag brinner för att hjälpa företagare att nå sina mål. Att skapa framgångsrika företag!

Carin Gyllenhammar

Jag är redovisningskonsult och hjälper dig med allt som har med företagets siffror att göra. Vårt moderna och effektiva arbetssätt, i kombination med rådgivning gör att du kan sova gott på natten med tryggheten att ditt företags ekonomi tas om hand på bästa sätt. Och din arbetsinsats är minimal. Det räcker med att fota kvittot, scanna in fakturan eller lägga in siffran på ett ställe så ser vi till att resten av flödet uppdateras automatiskt. Du har alltid uppdaterad information och kan på så sätt ta beslut baserat på hur det ser ut i verkligheten och inte på spekulationer. Jag har lång erfarenhet från familjeägda bolag och har lätt att se kundens perspektiv. 

Bild på Carin Gyllenhammar, redovisningskonsult