Löneadministration

Löpande lönehantering

Lönehantering kan vara en tung administrativ post för småföretagare. I den löpande hanteringen ingår allt från att månatligen beräkna lönen korrekt till att ta fram alla dokument, som till exempel lönespecifikationer, bokföringsorders, utbetalningslistor samt underlag för arbetsgivardeklarationen. Flera årsrutiner tillkommer också, så som semesterberäkning, kontrolluppgifter och statistik till årsredovisningen. Utöver allt detta behöver flera myndigheter (till exempel Skatteverket, SCB, Collectum och Fora) olika typer av rapporter samt underlag till årsredovisningen.

Antingen kan du överlämna hela lönehanteringen till oss eller så hjälper vi dig att ta fram en smidigt lösning, till exempel tidrapportering i app. Vi hjälper även till med rådgivning om löner, förmåner, traktamenten och andra frågor som härrör till löneområdet.

Även om ni hanterar all er redovisning själva så kan vi hjälpa er med lönerna. Det vi behöver då är era anställningsavtal och löneunderlag så hanterar vi resten. Vår redovisningskonsult Carin har lång erfarenhet av löneadministration och kan hjälpa er oavsett vilket löneprogram du använder. 

Närbild på datorskärmen där en del av Fortnox bokföringsprogram syns.

Jag vill ha mer information!