Vi välkomnar Magnus Lindell och Emma Lindahl

Revise har vuxit med flera medarbetare sedan start och det är inget som vi tänkt sluta med. Vi har under året 2022 anställt, inte bara en ny kollega, utan två! Redovisningskonsulterna Magnus Lindell och Emma Lindahl är våra två nya stjärnskott här på kontoret!


Magnus började hos oss i februari och har tidigare arbetat på en ekonomibyrå i Linköping med liknande uppgifter han kommer ta sig an här hos oss. På Revise kommer hans huvudfokus vara koncernredovisning och rent-a-CFO. 

- Att hjälpa företag med deras koncernredovisning är något jag tycker är roligt och det ger en helhetsbild av bolaget vilket är intressant och spännande att få ta del av. 

 

Vår tjänst rent-a-CFO innebär att företag har möjlighet att hyra en ekonomichef på så många timmar per månad de behöver. Det är något som Magnus har erfarenhet av och tycker är väldigt kul.

- Jag gillar variationen man får när man är ute och hjälper olika företag. Det kan vara både större och mindre organisationer och även olika typer av företag så som producerande företag eller tjänsteföretag.

Emma har precis börjat efter en tid som föräldraledig. På sidan av driver hon ett familjeföretag med sin man och kommer nu också att arbeta som redovisningskonsult hos oss på Revise. Hon kommer hjälpa våra kunder med bland annat den löpande redovisningen, bokslut och årsredovisning. 

 
- Jag kommer arbeta helt digitalt med bokföringen och även hjälpa våra kunder att ändra arbetssätt, från traditionellt papper till det digitala.

- Christian och Axel känner jag sedan innan då vi arbetat tillsammans på ett annat ekonomiföretag. Nu ser jag fram emot att samarbeta ihop igen och sätta i gång med mina nya uppdrag.

De båda är glada över att arbeta i en mindre organisation då det skapar en familjär känsla. Att Revise fortfarande är ett relativt nytt bolag är också något som de båda ser positivt på. 

- Möjligheten att påverka längs vägen och utveckla företaget framåt är något vi båda ser fram emot. 

 

Varmt välkomna till oss på Revise!

Revise firar 1 år - Positiv feedback från både kunder och medarbetare