Hyr en tillfällig ekonomichef

Ibland kan det vara svårt för företag att ha en anställd ekonomichef på heltid. Därför finns vi här på Revise för dig när du behöver det som mest. Vår tjänst Rent a CFO är ett så kallat interimstöd och innebär att du kan hyra in en tillfällig ekonomichef på så många timmar per månad som du behöver. 


Vi är flexibla och kan hjälpa dig med allt från att driva alternativt förstärka ett eller flera förändringsarbeten till att snabbt ersätta en anställd ekonomichef som plötsligt försvinner. Det kan också vara så att du som kund upplever att behovet av en ekonomichef finns men som inte kan vara tillsvidareanställd på heltid. 

Vi på Revise besitter breda kunskaper och erfarenheter från många olika verksamheter och är upplysta kring lagändringar samt nya digitala lösningar. Att ta in en interim CFO är smidigt för dig som företag då vi har som vana att snabbt sätta oss in i nya uppdrag och arbeta effektivt. 

- För mig som extern ekonomichef är det också lättare att utmana en ledningsgrupp då jag inte är låst av den interna politiken i företaget på samma sätt som en anställd ekonomichef, berättar vår konsult Magnus Lindell.

Vi sätter oss in i din verksamhet

För att vi ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt börjar vi alltid med ett eller flera uppstartsmöten där vi diskuterar och konkretiserar de önskemål och förväntningar ni har på oss. Även vart ni som företag står idag och vad ni tänker kring framtiden. För att få en tydlig bild över era rutiner genomför vi intervjuer med bland annat ledningsgruppen.

- Som interim CFO arbetar jag med allt som rör ekonomi såsom budgetering, redovisning och rapportering samt effektivisering av processer och rutiner. Jag finns även med i det strategiska arbetet och arbetar hela tiden nära VD och ledningsgruppen.

Är du intresserad av den här tjänsten är du varmt välkommen att kontakta oss för att boka ett möte!

Vi finns som stöd under semestern och resten av året