BRF Revision


Vi hjälper bostadsrättsföreningar i hela landet med revision

BRF Revision är en del av Revise som grundades av vår ägare Christian Kromnér. Han har lång erfarenhet av att hjälpa bostadsrättsföreningar med både ekonomi och styrelsearbete.
Alla bostadsrättsföreningar behöver en revisor och vi på Revise erbjuder våra tjänster till bostadsrättsföreningar i hela landet då vi arbetar modernt och helt digitalt.

Att ta hjälp av en erfaren och kunnig revisionsbyrå skapar inte bara en trygghet hos dem i föreningen, det är ett måste att bostadsrättsföreningar tar hjälp av en revisor. Som styrelseledamot har man ett stort ansvar och det är inte alltid helt lätt att hålla reda på de krav som ställs på ekonomin och förvaltningen i föreningen. 


Vi utbildar och finns som stöd året om

Vår roll är att opartiskt granska bostadsrättsföreningens räkenskaper, som att säkerställa att årsredovisningen är korrekt, och styrelsens förvaltning. Vissa av våra kunder vill också att vi finns med och stöttar dem i det ekonomiska arbetet hela året och självklart gör vi det. 
Beroende på vilken kompetens styrelsen har kan vi skräddarsy en utbildning där styrelsemedlemmarna får lära sig de viktigaste kunskaperna inom ekonomin, såsom vilket ansvar man har, hur man läser en årsredovisning och grundläggande styrelsearbete. 

- Vi lägger stor vikt vid att lära känna alla bostadsrättsföreningar vi arbetar med för att förstå vilka möjligheter och utmaningar styrelsen står inför, sedan skräddarsyr vi ett upplägg som passar just dem, berättar Christian. 


Behöver er bostadsrättsförening hjälp av en revisionsbyrå med lång erfarenhet är ni varmt välkomna att kontakta oss så hjälper vi er!

Läs mer om BRF Revision här 

Nytt kundförvärv