Revise firar 1 år - Positiv feedback från både kunder och medarbetare

När jag startade Revise för ett år sedan förväntade jag mig inte att vi idag skulle vara fem medarbetare och att inströmningen av kunder skulle vara så bra. Det har varit ett riktigt roligt år med positiv feedback från både kunder och medarbetare. 

 
Sen jag startade Revise för ett år sedan har det inte varit en lugn stund. Från början var det jag och Carin Gyllenhammar, men teamet växte sig snabbt starkare med revisorsassistenten Jacob Gidmark och redovisningskonsulten Axel Konradsson. Kunderna har strömmat in under året och vi har fått tagit över revisionsuppdrag från en revisor som gått i pension.

Under årets början välkomnade vi ytterligare en kollega, Magnus Lindell. Hans främsta uppgift är att utveckla vår tjänst Rent-a-CFO, ett uppdrag som han har rivstartat. Idag har han både interimsuppdrag och hjälper stora koncerner med redovisningen.
 

Lyckade rekryteringar 

En stor anledning till att året gått över förväntan är att vi har tänkt till inför varje rekrytering. Teamet har en stor bredd och vi kan erbjuda helhetslösningar som innefattar det mesta som rör ekonomi.
 
Det märks även att vi har gjort ett avtryck i branschen då många hör av sig och är nyfikna på hur vi arbetar och väljer sedan att bli kunder. Främst är det vårt digitala arbetssätt de lockas av. Att effektivisera flödena är någonting som flera företagare vill, men inte kommer till skott att göra. Hjälpen de får att ställa om till ett bättre och mer effektivt arbetssätt är riktigt uppskattad. 
 

Revision för bostadsrättsföreningar 

Som en del av Revise har jag under året startat verksamheten BRF Revision, som hjälper bostadsrättsföreningar att granska styrelsens arbete, bokslut och årsredovisning. Under året har jag märkt att det finns ett stort intresse att få hjälp av en revisionsbyrå som har kunskapen om hur det fungerar i bostadsrättsföreningar.

Till sist vill jag rikta ett stort tack till alla er som följt Revise resa under detta år!
 
/Christian Kromnér, Auktoriserad revisor och grundare av Revise

5 tips – detta bör du tänka på innan årsskiftet