Revise förvärvar Replakon ”Ett stort steg i vår utveckling som vi är mycket glada och stolta över”

Revise fortsätter att växa som företag. Den 1 februari förvärvade vi ytterligare ett företag – fullservicebyrån Replakon. Detta innebär att både nya och gamla kunder kan ta del av ett större tjänsteutbud under ett och samma tak. 

 
Vi har samarbetat med Replakon under en tid med bland annat revisoner. När deras ägare Eli Allouche kände att det var dags att lämna över byrån var vi självklart intresserade. 
 
- Att nu Replakon har blivit en del av Revise är ett stort steg i vår utveckling som vi är mycket glada och stolta över. 
 
Förvärvet innebär att vi nu kommer kunna erbjuda både nya och gamla kunder ett större tjänsteutbud. Bland annat kommer vi kunna erbjuda Replakons kunder en revisor och möjligheten att hyra en ekonomichef anpassat efter kundens behov. Vi kommer bli fler medarbetare med olika kompetenser och erfarenheter, vilket stärker företaget. I och med att vi tar över Replakons kontor på Klostergatan 19 i Linköping kommer våra medarbetare få möjlighet att arbeta från olika geografiska platser.
 

Två bolag med samma värderingar

Personligt engagemang, kvalitet och kundfokus är tre av våra gemensamma faktorer. Vi är två bolag som verkligen vill göra skillnad för våra kunder. Vi arbetar nära ägare och styrelse och lär känna dem på djupet, det är då vi kan göra skillnad. Vi vill fungera som en extern ekonomiavdelning för att hjälpa dem på det mest effektiva sättet.
 
Har ni några funderingar är ni varmt välkomna att kontakta oss!

När behövs en revisor?