Har du någon backup i sommar? – Låt oss ta hand om företagets ekonomi

Som egenföretagare är det svårt att bara stänga ner och njuta av ledighet. Även om verksamheten går på sparlåga under sommaren trillar fakturorna in, lönerna ska betalas och utförda arbeten ska faktureras. Genom att överlåta det till oss kan du ta semester i lugn och ro, med tryggheten att ekonomin tas om hand på bästa sätt.


Många småföretagare jag har pratat med har inte haft semester på 20 år. Löner ska betalas ut och fakturor ska betalas även under sommarmånaderna. Att hitta en utomstående semestervikarie för att sköta företagets ekonomi är svårt i och med att det inte handlar om så många timmar i månaden.

Ta semester i lugn och ro

Oavsett om du anlitar oss för att ta hand om den löpande bokföringen året om eller om du sköter företagets siffror själv kan vi vara din backup under sommaren för att du ska kunna ta semester. För befintliga kunder är vi redan insatta i verksamheten och kan ta över allt direkt. När nya kunder anlitar oss över sommaren krävs det lite förberedelser det första året. 
Det spelar inte heller någon roll om ditt företag har många verifikat och flera anställda eller om det bara handlar om några få händelser under sommaren. Tillsammans gör vi upp en plan för att du ska kunna lägga ekonomin helt åt sidan. 
 

Digitala lösningar kräver minimalt med arbete för dig

Vi arbetar helt digitaliserat och lägger in alla fakturor som ska betalas i bokföringsprogrammet och skapar en betalfil. Du kan sedan godkänna alla fakturor på ett bräde via BankID, antingen veckovis eller månadsvis. Det tar minimalt med tid och du kan göra det oavsett var du än befinner dig.
Löner följer samma procedur. Dina anställda tidrapporterar digitalt och vi gör en fil med löner som ska betalas ut som du godkänner med BankID.
När hösten sedan kommer och vardagen rullar på som vanligt kommer du tillbaka utvilad och full av energi.
 
/Christian Kromnér, auktoriserad revisor

Söker du backup för företagets ekonomi under sommaren är du varmt välkommen att kontakta oss!

Rent-a-CFO: Vi ser till att alla siffror stämmer under året