Nytt kundförvärv

Kundförvärv - En del av vår långsiktiga strategi

Vi är väldigt glada över att kunna berätta att vi har förvärvat kundstocken från Anoroc Revision AB. Överlämnandet började i höstas och har successivts lämnats över fram tills mars. Nu är vi i gång och arbetar för fullt med de nya kunderna, det handlar om 150 nya bolag som vi ska sätta oss in i och arbeta med framöver. 


- När jag kontaktade Andreas Sygut, auktoriserad revisor och ägare till Anoroc, visade det sig att vi arbetar väldigt lika när det kommer till storlek på kundernas bolag och dess inriktning, berättar Christian Kromnér. 

- I och med att vårt arbetssätt liknar varandra gör att det inte blir en sådan omfattande omställning för kunderna, de kommer känna igen sig i mycket och förhoppningsvis känner de sig trygga med flytten.

Innan detta har vi arbetat med kunder lokalt här i Norrköping, men nu kommer vi arbeta med kunder i både Stockholm och Södertälje. 
Det är främst Christian och Jacob som kommer ta hand om våra nya kunder, men alla våra medarbetare kommer såklart vara delaktiga på ett eller annat vis. Det blir en rolig och spännande omställning för alla!

Vi har under flyttprocessen hela tiden samarbetat med Andreas där han har fått bidragit med sin kunskap och sina erfarenheter, vilket är mycket uppskattat.  

Enligt Andreas var det en bra tid att lämna ifrån sig kundstocken då han börjar närma sig pension och driver andra verksamheter utomlands. 

- Att lämna över kundstocken till Christian var mycket lämpligt då vi har samma syn på saker och ting vilket underlättar för klienterna. Jag vet att de hamnar i trygga händer hos Revise och min känsla är bara positiv, detta känns jättebra!

Eftersom vi är en relativt nystartad byrå är det väldigt uppskattat att få förvärva denna kundstock från Andreas. Det är en del av vår långsiktiga strategi att växa både organiskt och via förvärv, och detta är en del av det. 

- Jag och mina kollegor tycker det är väldigt roligt med de nya kontaktytorna och vi ser fram emot samarbetet och utvecklingen framöver, säger Christian. 

Vi välkomnar Magnus Lindell och Emma Lindahl