Jag vill hjälpa företag att växa

Under mina år som revisor har jag dagligen träffat entreprenörer i många olika branscher. Entreprenörer visar en sån passion för sitt yrke. Det har smittat av sig, inspirerat mig och fått mig att vilja starta mitt eget företag. Jag har fått lyssna till spännande idéer, drömmar och tankar. Men även utmaningar. 
I år tog jag steget och startade Revise, en fullservicebyrå som hjälper små och medelstora företag med allt inom ekonomi, med visionen att hjälpa andra företagare att nå sina mål och drömmar. 
Förutom att vi arbetar helt digitalt och automatiserat lägger vi stort fokus på att lära känna våra kunder. Utan att förstå deras förutsättningar och utmaningar kan jag inte nå min vision. 
 


Vad har du för mål?

När vi startar ett nytt samarbete diskuterar vi dina förutsättningar. Vad du har för mål. Vad du oroar dig över. Därefter kommer vi tillsammans överens om vilka insatser du behöver från oss. Vi säljer inte in hela vårt tjänsteutbud utan plockar ihop ett paket anpassat efter dig och din verksamhet. Du är inte låst på något sätt, vi är flexibla och vårt erbjudande förändras över tid. Att vi växer tillsammans med våra kunder är utvecklande för båda parter. Just det och att vi kan erbjuda alla ekonomitjänster företagare behöver under samma tak är våra största styrkor.
Vi finns där att svara på frågor när du behöver någon att bolla med, hjälpa till att sätta upp mål och lägga en plan för hur du ska nå dina mål. Vi hjälper dig även att ta vara på digitaliseringens möjligheter och ser till att du får ett så automatiserat och lättarbetat flöde som möjligt.
 
Välkommen att höra av dig och berätta vad just du har för mål och drömmar!

/Christian Kromnér