En fullservicebyrå där du kan samla alla dina ekonomifunktioner

Att samla både löpande bokföring, fakturering, bokslut, årsredovisning och revision på samma ställe är inte bara kostnadseffektivt och smidigt. Det gör även att vi lär känna dig bättre och kan ge stöttning i tillväxtfaser och flagga i tid när till exempel likviditeten går ner.


De flesta företag som erbjuder ekonomiska tjänster till små och medelstora företag är antingen redovisningsbyråer eller revisionsbyråer. Jag tänkte annorlunda när jag startade Revise. I och med att min största drivkraft är att lära känna företagen jag arbetar med och hjälpa dem att växa valde jag att starta en fullservicebyrå som erbjuder både redovisning, revision och rådgivning. 

Många träffar aldrig sin revisor

Ett vanligt scenario är att företagaren anlitar en redovisningsbyrå som i sin tur tar hjälp av en extern revisor. Genom att samla alla funktioner på ett ställe effektiviseras arbetet då vi kan hämta alla underlag vi behöver i vårt system. Det reducerar även kostnaden du som företagare behöver betala för ekonomitjänster. 

Stöttning i både med- och motgång

I och med att vi skapar personliga relationer och följer alla företag vi arbetar med kan vi flagga för risker i tid och hjälpa till när du vill växa genom att exempelvis anställa eller ge dig in på en ny marknad. När du fattar alla beslut efter den aktuella ekonomiska situationen istället för på magkänsla har du större chans att nå de mål du satt upp. 


Bättre likviditet och kortare kredittider

Om jag skulle ge mitt bästa tips till småföretagare skulle det vara att ta hjälp med ekonomin. Att göra det själv är billigare initialt, men i längden är det mer lönsamt att ta hjälp. Sköter vi den löpande bokföringen tar vi ansvar för att det blir rätt från början istället för att tvingas reda ut saker i efterhand. 
Pengarna det kostar att anlita en byrå hämtar du enkelt igen genom att du kan ta tiden du skulle lagt på bokföring till att kontakta kunder och utveckla ditt företag. Du får ett bättre flöde, kortar dina kredittider och vi ser att företagare som tar hjälp med ekonomin även får bättre likviditet. 

Bättre work - life balance

Att ta hjälp skapar även bättre work – life balance då många småföretagare ofta sitter med ekonomin på kvällar och helger. Du mår bättre, kan fokusera mer på ditt företag samt minska stress och oro.

Vi skräddarsyr vårt erbjudande efter varje kunds förutsättningar och önskemål. Är du nyfiken på hur vi skulle kunna hjälpa dig är du välkommen att boka ett kostnadsfritt webbmöte!


/Christian Kromnér, auktoriserad revisor

Vi söker en senior redovisningskonsult och en revisorassistent