Vi finns som stöd under semestern och resten av året

Under semestern kan det ibland vara svårt att få ihop det löpande ekonomiarbetet. Vi på Revise finns som stöd under semesterperioderna men även resten av året vid höga arbetstoppar. Detta skapar en trygghet för ägarna och händer det något oförutsägbart finns vi där som stöd. 


Midsommar närmar sig, semestertiderna hägrar och vi på Revise har ett händelserikt år bakom oss med nya medarbetare, ny kundstock och många härliga samarbeten. Även fast semestern infaller ska det löpande ekonomiarbetet fortgå. Löner ska ut, moms ska deklareras och betalningar ska göras. Många mindre bolag har oftast bara en anställd som sköter ekonomin och för att de ska kunna vara lediga kan vi hjälpa till och sköta deras arbete.

- För att ägarna ska känna en trygghet och de anställda ska kunna njuta av sin ledighet kan vi finnas som stöd under en tidsbestämd period. Skulle ett företag behöva hjälp redan nu under semesterperioderna så löser vi självklart det, säger vår ägare Christian Kromnér.

Många som vi hjälper under sommaren tar även stöd av oss vid andra tillfällen resten av året när arbetsbelastningen blir för hög eller när någon går på föräldraledighet eller är sjukskriven. Det blir väldigt smidigt för både oss och kunden då vi redan känner bolaget väl och kan deras system.

Känner ni att ni behöver extra backup nu i sommar eller vid andra tillfällen under året är ni varmt välkomna att kontakta oss för ett möte.

Vi vill även passa på att önska alla våra kunder glad midsommar och en riktigt härlig sommar! 

BRF Revision