Vi utökar teamet med en ny redovisningskonsult

Revise har efter sommaren fått en ny medarbetare på Norrköpingskontoret, Åsa Sjöholm. Med sin erfarenhet inom redovisning och ett stort intresse för digitalisering och utveckling kommer hon i sin roll som redovisningskonsult göra succé. 

 
Som redovisningskonsult kommer Åsa bland annat att sköta våra kunders löpande bokföring och löner, ha momsavstämningar och sköta inlämningen till Skatteverket. Hennes första tid har innefattat att lära känna många av hennes nya kunder och sätta sig in i deras verksamheter.
 
Bakgrunden som butikschef och projektledare inom både bygg-, detalj- och dagligvaruhandeln samt åren som redovisningskonsult har givit henne en
god inblick och förståelse för hur olika verksamheter fungerar. Hon utbildade sig till ekonom under gymnasieåren och förnyade kunskaperna 2010–2012 till högre redovisningsekonom.
 
- Sedan jag var 20 år har jag arbetat som ledare inom handeln parallellt med redovisning i olika omgångar. Jag har arbetat på både större byråer och mindre privata företag som redovisning- och lönekonsult samt affärsutvecklare, varvat med butikschef/ledarroller.
 
Det som fick henne att fastna för Revise var den digitala friheten att kunna arbeta var som helst men också intresset hon har för digitalisering och utveckling av affärssystem och produkter.

- Jag gillar att arbeta digitalt då det går snabbare, är enklare och mer effektivt. Många företag där ute jobbar idag analogt och gör det väldigt komplicerat för sig. Det finns många enkla verktyg att använda vilket ger friheten att ägna sig åt sin verksamhet istället för att sitta med bokföring.
 
Hur upplever du dina första veckor hos oss?
- Det känns jättebra. Trevlig miljö, trevliga kollegor och en fin stämning. Detta är en lagom stor byrå där jag hinner ta hand och värna om alla mina kunder. Mer relationsskapande än mina tidigare arbetsplatser på större byråer. Här gör jag allt för mina kunder vilket är roligt och jag får en bra inblick i deras verksamheter. 
 
Kul att ha dig ombord hos oss på Revise! Varmt välkommen till oss Åsa. 

Detta gäller vid kickoffer och konferenser