Anette tillför både kompetens och erfarenhet till Revise

Vi har den stora glädjen att välkomna ytterligare en kollega till teamet, Anette Rinnegård. Hon har länge arbetat med ekonomi i olika former på varierande bolag och som konsult. För oss på Revise betyder det att teamet blir ännu mer komplett och har större möjlighet att både ta hand om kundernas ekonomi samt hjälpa dem att skruva och agera i tid för att deras verksamhet ska öka lönsamheten. 

 

Anette Rinnegård är utbildad civilekonom, har arbetat som ekonomichef, controller och har en IT-utbildning. Hon är ett välkommet tillskott för oss på Revise. 

Jag har provat på extremt många saker som har utvecklat mig. Att arbeta på Revise känns både spännande och utmanade. Innan jobbade jag som ekonomichef i en organisation där vi utvecklade egna rutiner och processer. Nu står vi inför årsbokslut med kunder som har skött sin bokföring på olika sätt där jag inte ansvarar för hur de väljer att jobba med sina resurser.

 

Att hon fastnade för Revise beror på den familjära stämningen hon upplevde när hon tittade på vår hemsida och för att vi satsar på att arbeta helt digitalt. 

– Och med kunder som vill att vi får in dem i det digitala tänker och skapar rutiner som underlättar. Jag vill hjälpa kunderna att lägga tid på rätt saker, jag går igång när jag ser att rutinerna är bristfälliga, då det bara tar tid och resurser att få bokföringen i ordning i efterhand. 

 

En komplett byrå med olika styrkor 

I och med att Anette arbetat som controller kan hon hjälpa våra kunder att arbeta mer målstyrt och skruva på verksamheter så de blir mer lönsamma. 

– Såna uppdrag tycker jag är roliga och jag är van att snabbt sätta mig in i olika verksamheter. 

 

Anlitar man en byrå får man som företag även någon som har en helikoptervy och kan flagga i tid om verksamheten behöver ta en annan riktning.  

– Vi kan arbeta med mer strategiska frågor. Detta är viktigt då världsläget gör att man snabbt kan behöva ställa om för att inte gå under.

 

Tanken är att Anette också ska finnas tillgänglig för företag som behöver en konsult som går in och agerar ekonomichef under en period. 

– I och med att Revise nu blivit starkare inom detta område kommer vi ha möjlighet att hjälpa fler större företag. 

 

Hon tycker att en av Revise främsta styrkor är att vi har unik kompetens inom alla områden. 

– Arbetar man med ekonomi på ett mindre företag är man oftast ensam och ska ta hand om alla delarna i företagets ekonomi. Genom att anlita en byrå kan man få expertis inom alla olika områden. 

 

Anette har identifierat är att vi som arbetar på Revise har olika erfarenheter i bagaget, vilket är en fördel för våra kunder. 

– Tillsammans blir vi kompletta. Det är en styrka vi som byrå har. 

Semester.. redan?!