Välkommen Alicia Mobarak Nilsson – vår nya revisorsassistent

I slutet av mars fick vi en ny kollega på kontoret i Norrköping, Alicia Mobarak Nilsson. Hon har tidigare erfarenhet som revisor på en större byrå. Här har hon tagit sig an rollen som revisorsassistent där hon granskar boksluten för många av våra kunder.


Alicia började hos oss på Revise i slutet av mars och har tidigare arbetat på en större ekonomibyrå med liknande arbetsuppgifter som hon har hos oss. Hon har en civilekonomexamen med inriktning mot revision från Linköpings universitet och vid sidan av sin tjänst skriver hon en magisterexamen inom praktisk filosofi. Som revisorsassistent har hon en central roll i revisionen där hon granskar våra kunders bokslut.

- Som ny har jag fått ta över många av våra nya kunder. Dessa inkluderar både små och stora företag, främst i Östergötland men även i Stockholmsområdet. Vi hanterar olika typer av associationsformer såsom aktiebolag och bostadsrättsföreningar.

Då Alicia har arbetat med revision tidigare låg fokuset på att lära sig systemet vi arbetar i samt lära känna hennes nya kunder och Revise.

- Jag trivs väldigt bra på Revise. Hittills har jag arbetat med cirka 40–50 olika kunder. Jag ser fram emot att lära känna mina kunder ännu mer för att bygga en djupare förståelse för dem och deras arbetsmetoder. Det ger möjlighet till ett långsiktigt samarbete vilket alltid är roligt.

Anledningen till att Alicia valde att arbeta hos oss på Revise var för att hon ville arbeta på en mindre byrå.

- Jag trivs med att ha en helhetsbild av vad som händer och hur det går i företaget. På en mindre byrå, där antalet medarbetare är färre, är det enklare att ha en överblick och möjlighet att påverka hela organisationen.

Varmt välkommen till gänget Alicia! 

Säkerställ en avkopplande semester: Fördelarna med att göra en likviditetsplan